Käyttöehdot

Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ota rohkeasti yhteyttä täällä.

Https://www.salibandy-tv.fi/ -sivustolla vierailijoiden yksityisyys on meille äärimmäisen tärkeää. Tässä tietosuojakäytäntöasiakirjassa kuvataan, millaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja https://www.salibandy-tv.fi/ vastaanottaa ja kerää ja miten niitä käytetään.

Lokitiedostot

Kuten monet muutkin verkkosivustot, https://www.salibandy-tv.fi/ käyttää lokitiedostoja. Lokitiedostojen sisältämät tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteet, selaimen tyypin, Internet-palveluntarjoajan (ISP), päivämäärä- / aikaleiman, viittaus- / poistumissivut ja napsautusten määrän trendien analysoimiseksi, sivuston hallinnoimiseksi, käyttäjän liikkumisen seuraamiseksi. ympäri sivua ja kerätä väestötietoja. IP-osoitteita ja muuta sellaista tietoa ei ole linkitetty mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevaan tietoon.

Evästeet ja verkkovalot

https://www.salibandy-tv.fi/ käyttää evästeitä tallentamaan tietoja vierailijoiden asetuksista, tallentamaan käyttäjäkohtaisia ​​tietoja millä sivuilla käyttäjä pääsee tai käy, räätälöi verkkosivun sisältöä vierailijoiden selaintyypin tai muun tiedon perusteella, vierailija lähettää selaimensa kautta.